3D Keukenplanner: zelf je keuken ontwerpen

Online je keuken ontwerpen

Kant-en-klare keukens niets voor jou? De laatste hand leggen aan een ontwerp waar je enthousiast over bent? Of juist vanaf nul beginnen? Onze ontwerptool maakt het mogelijk om jouw keukenontwerp volledig te personaliseren. Door online je nieuwe keuken te ontwerpen, stel je thuis in alle rust de ideale kookruimte samen. Zo visualiseer je je eigen plannen én geef je ons een goed beeld van je wensen. Kies uit tal van kleuren en verschillende stijlen. Selecteer een opstelling die perfect past in jouw woning. Alles combinaties zijn mogelijk. Straks kook en leef je in een unieke keuken die niemand anders heeft. Klinkt goed toch?

3D keukenontwerp

Alle keukens in onze virtuele showroom zijn direct in te laden in de 3D Keukenplanner. De boel volledig omgooien of juist de puntjes op de i zetten? De keuze is aan jou. Of je nu van modern of landelijke houdt, je bent helemaal vrij in het aanpassen van jouw ontwerp. Tevreden met de door jou gemaakte blauwdruk? Dan kun je direct een offerte opvragen. En uiteraard staat er altijd een keukenspecialist paraat om je te helpen.

  • online je nieuwe keuken ontwerpen
  • direct inladen vanuit de virtuele showroom
  • easy te gebruiken
  • meteen een offerte opvragen
Winner 12 Design Update
Inbouwapparatuur

Welke stijl past bij jou?

Op het gebied van stijl zijn de mogelijkheden eindeloos. Moderne keukens zijn bijvoorbeeld megapopulair. Stijlvol minimalistisch, met veel strakke lijnen en weinig tierelantijntjes. Keukens in een moderne stijl leveren we vaak greeploos op. Elegant wit hooggglans of juist stoer matzwart. Of geef je kookruimte een robuust karakter en kies voor een industriële keuken. Met veel industriële elementen en materialen, zoals roestvrijstaal en beton. Behoefte aan iets meer warmte? Je voelt je vast thuis in een landelijke keuken! Hier ligt de aandacht op een natuurlijke uitstraling. In een landelijke keuken krijg je het gevoel van thuiskomen. Hout is een materiaal dat je vaak terugziet, in combinatie met wit, zwart of warme kleuren.

Keukenapparatuur

In jouw nieuwe keuken mogen kwalitatieve apparaten natuurlijk niet ontbreken. Mag je jezelf een doorgewinterde hobbykok noemen? Of ben je fulltime te vinden aan het tosti-ijzer? Ongeacht jouw niveau geeft keukenapparatuur je eindeloos veel plezier in de keuken. Voorzien van de nieuwste snufjes om koken leuker én gemakkelijker te maken. Wat dacht je van een handige combioven die mooi geïntegreerd is in de keuken? Of een revolutionaire gaskookplaat met ingebouwde afzuiging? Voor iedere thuiskok hebben wij de geschikte apparatuur in huis.

Cm644ti IMG1 BR 2048X1562