Z1.206 ANDROMEDA(01) V0020 055 Evora Ceramics Andromeda Joca Copper Alusplash Essenza Galaxy

Keukenaccessoires

De keuken is een plek om samen te komen. Om met plezier te koken, eten of borrelen. Keukenaccessoires zijn hier echte sfeerbepalers. Dankzij warme verlichting of een sierlijke achterwand komt jouw kookruimte pas écht tot z’n recht. En de afwas? Dat moet het liefst zo min mogelijk moeite kosten. Ontdek onze keukenaccessoires en stel eenvoudig aanvullingen op jouw keuken samen. Laat je adviseren over je lichtplan en maak je droomkeuken helemaal af.

Quooker

Quooker is niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. De revolutionaire kraan geeft naast koud, warm en kokend water ook gekoeld en bruisend water. Zo zet je super easy een pot hete thee of staat er in no time een koude kan limonade op tafel. En ook koken of afwassen wordt een peulenschil. Een Quooker-systeem brengt gemak terug in de keuken. Het is bovendien een verantwoorde aanschaf, want je kunt er heel wat water en energie mee besparen. De kokendwaterkraan is een echte toevoeging aan je kookruimte.

Naber keukenaccessoires 

Veel van de keukenaccessoires die wij verkopen komen bij de firma Naber vandaan. Naber is een familiebedrijf wat al heel veel jaar actief is in de keukenbranche. De artikelen die zij verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn een begrip in de keuken wereld. Vraag je keukenadviseur eens naar de speciale inbouwafvalbakken die geschikt zijn om te plaatsen met een Quooker vat in de spoelkast. Of de geweldige luchtafvoersystemen van Naber

Plasmamade

PlasmaMade

Schone binnenlucht in de keuken? Optimaal kookgemak en een gezonde leef- of werkomgeving? PlasmaMade filters maken het een realiteit. Het revolutionaire filtersysteem werd speciaal gemaakt voor afzuigkappen in de keukenbranche. Niet alleen met geur maar ook met fijnstof, allergenen en ziekteverwekkers maakt het korte metten. Behalve met de kookdamp, die geeft het systeem terug aan de ruimte. Zo heb je geen last van nare geurtjes in de keuken. En nóg een voordeel: je hoeft geen gat meer naar buiten te maken!

Accessoires voor je keuken

Wat maakt een geslaagde keuken? Met kwalitatieve inbouwapparatuur, een strak werkblad en voldoende opbergruimte kom je al een heel eind. Maar een nieuwe keuken is pas echt compleet met de juiste accessoires. Zo maak je van die moderne keuken een futuristisch walhalla. En van jouw landelijke keuken een idyllisch paradijs.
Keukenaccessoires maken een ruimte helemaal af. Ze zijn mooi om naar te kijken, maar hebben natuurlijk ook een functie. Wie wil er nu geen kraan waar kokend water uit stroomt of een mooie set handgrepen die jouw kastjes en lades de finishing touch geven? Liever een greeploze keuken? Maak ‘m compleet met hoogstaande lichtobjecten. Hoe jouw keuken er ook uit komt te zien: voor iedere ruimte hebben wij de juiste keukenaccessoires.

Modern iets voor jou?

Benieuwd hoe een moderne keuken in jouw woning staat? Ontwerp ‘m zelf! De 3D Keukenplanner is een handige online tool waarmee je van begin tot eind je complete keuken kunt vormgeven. Weet je al precies hoe jouw moderne keuken eruit moet zien, maar kun je nog wel wat advies gebruiken? Je kunt altijd videobellen met een keukenadviseur! We voorzien je van handige tips en belangrijke informatie voor je nieuwe keuken. Gewoon lekker gemakkelijk online.