Keukenapparatuur

Iedere zelfverklaarde keukenprins(es) of meesterchef heeft de juiste keukenapparatuur nodig. Inbouwapparatuur vormt dan ook de basis van elke geslaagde keuken. Zonder kwalitatieve koelkast, (combi)oven of kookplaat geen overheerlijke maaltijd op tafel. En zonder afzuigkap of vaatwasser geen hygiënische plek waar je met plezier jouw kookkunsten kunt vertonen. Onze leveranciers  bieden gegarandeerd kwaliteit. Gemakkelijk in gebruik en voorzien van verfijnde designs. Alles om jou zoveel mogelijk kookplezier te geven. Hieronder lees je meer over onze leveranciers.

ATAG
keukenapparatuur

Koken op ATAG keukenapparatuur was altijd al een genot. 70 jaar geleden begon het allemaal in een schuurtje in de Achterhoek. Vandaag de dag mag het merk zich een van de grootste spelers noemen in het hoogsegment van inbouwapparatuur. ATAG is continu ‘dicht bij het vuur’ gebleven. Vroeger nog in de vorm van een tweevlamskomfoortje. Tegenwoordig op ATAG inductie of een revolutionaire MAGNA gaskookplaat. Met keukenapparatuur van ATAG heb je echte blikvangers in huis: uitblinkers in design en innovatie waar je eindeloos plezier van hebt.

Logo

ETNA
keukenapparatuur

Lekker nuchter, met oog voor detail. ETNA is als keukenmerk al ruim 160 jaar niet weg te denken uit de Nederlandse keuken. Grote kans er vroeger ETNA keukenapparatuur in jouw keuken aanwezig was! Of je nu een ETNA koelkast, vaatwasser of combimagnetron in huis hebt: jouw apparaat is ontwikkeld met Nederlandse woningen (en haar bewoners) in gedachten. Met producten van dit merk heb je technisch hoogstandjes in huis. Functioneel, met een verrassend design. Kwalitatief, maar goed betaalbaar. Voor iedereen een droomkeuken binnen handbereik!

Etna Logo (1)

Pelgrim keukenapparatuur

Keukenapparatuur van Pelgrim geeft je dat gevoel van thuiskomen in je eigen keuken. Dit puur Hollandse merk is al meer dan 100 jaar toonaangevend in de keukenbranche. Eenvoudig in gebruik én eenvoudig om schoon te houden. Met handige snufjes, innovatieve kooktechnieken en in het oog springende ontwerpen heeft het de culinaire markt weten te veroveren. Pelgrim keukenapparatuur biedt mooie en makkelijke oplossingen voor iedere Nederlandse keuken. Met een Pelgrim oven, afzuigkap of vaatwasser weet je zeker dat je goed zit.

Pelgrim 400X200 1

Inbouw keukenapparatuur

Geen keuken is compleet zonder de juiste apparatuur. Gebruiksvriendelijke apparaten die jouw kookplezier nog verder vergroten, mooi weggewerkt in het ontwerp van je keuken. Nu nog een kwestie van keuzes maken. Ga je straks koken op gas, inductie of toch keramisch? Wil je een losse oven en magnetron of liever een combioven? We kunnen je uiteraard ook een handje helpen! Rooster een videocall met ons in of plan een afspraak bij jou thuis.

BEKO
keukenapparatuur

Het verhaal van BEKO begint in 1955, in de periode dat witgoed in elk huishouden een vast gegeven werd. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot Europa’s favoriete merk van vrijstaande huishoudelijke apparaten.

De afgelopen twintig jaar heeft BEKO zich gericht op innovatie om het leven van onze klanten gemakkelijker en gezonder te maken. Het gebruiksgemak en de praktische technologieën van de producten hebben BEKO tot het snelst groeiende merk op de Europese markt gemaakt.

Logo (1)

Quooker
kranen

Het verhaal van Quooker is begonnen in 1970. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en was op het hoofdkantoor in Londen, toen hij een ingeving kreeg die zijn leven voorgoed zou veranderen. Het was tijdens een presentatie over instant soep. Er werd getoond hoe je in slechts vijf seconden soep kon oplossen in kokend water. ‘En daar moet water bij dat vijf minuten op het vuur moet staan?’ dacht Peteri, ‘Wat een waanzin! Waarom komt er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan?!’ Eenmaal thuis dook Peteri de kelder in om een prototype te ontwikkelen van de eerste kokendwaterkraan ter wereld. Dat kostte veel tijd en geld. Maar toen het eerste model er was, verkocht Peteri hem aan vrienden en bekenden, die razend enthousiast waren. Wie eenmaal een Quooker had kon niet meer zonder.

 

QUOOKER

Ontwerp je eigen keuken

Keukenapparatuur heeft een duidelijke functie: baken, koken, wassen, afzuigen. Maar het oog wil ook wat! Voor welke look ga jij? Kies je voor een landelijke keuken of ben je meer het type voor een moderne? En welke accessoires passen daar het beste bij? Kiezen kan soms ingewikkeld zijn, dus helpt EZKitchen je graag op weg. Maak alvast een blauwdruk van jouw nieuwe keuken in onze 3D Designer. Zo maak je van wilde ideeën, vage concepten of hersenspinsels een concreet keukenontwerp.