Keukens

Een keuken uitzoeken kan best pittig zijn. Ga je bijvoorbeeld voor landelijk? Of gooi je het over een moderne boeg? Keuze heb je genoeg, maar je zoekt wel iets dat perfect bij jou past. Een praktische indeling met de juiste apparatuur en accessoires. Gebruik van mooie materialen en kleuren die prettig zijn om naar te kijken. Ons keukenassortiment bestaat uit uiteenlopende stijlen. Van industriële krachtpatsers tot bescheiden budget keukens. Alles om jouw droomkeuken een realiteit te maken.

Landelijke Keukens

Een landelijke keuken hoeft zeker niet oubollig te zijn! Sterker nog: je voelt er nostalgie. In een op en top rustieke ruimte ervaar je een vertrouwde warmte en gezelligheid. Warme kleuren geven je een gevoel van thuiskomen in je eigen keuken. Wie wil dat nu niet? Accessoires met een landelijk karakter maken de ruimte helemaal af en laten de tijd een beetje stilstaan.

Moderne Keukens

Kleuren en materialen bepalen grotendeels de sfeer in huis – met name in de keuken. In moderne keukens ligt de nadruk op symmetrie en strakke lijnen. Geen onnodige versiersels of andere tierlantijntjes dus, maar lekker strak. Een kookruimte volgens de laatste trends. Netjes afgewerkt, plezierig om naar te kijken én om in te koken.

Greeploze Keukens

De Nederlandse keuken is steeds vaker greeploos. Met strakke kasten en lades, zonder knoppen of handgrepen dus. Daarbij hoort ook strak ingebouwde keukenapparatuur. Een greeploos kookvertrek geeft niet alleen een moderne uitstraling, het straalt ook rust en ruimtelijkheid uit. Een modern ingericht huis? Trek die sfeer door met een greeploze keuken!

Industriële Keukens

Koken in een stoere ruimte waar veel grove materialen zijn gebruikt. Voorzien van mooie fabriekslampen die aan een hoog plafond hangen. Steeds meer keukens krijgen een typisch industriële look. Hout, beton en roestvrijstaal voeren hier vaak de boventoon. Industriële keukens vormen een robuuste omgeving, perfect om je kookkunsten in te kunnen vertonen.

EZKITCHEN | SNEL EN GEMAKKELIJK

Met de SNEL en GEMAKKELIJK Collectie van EZKitchen is het uitzoeken van een keuken super easy geworden. Deze zogenaamde blokken zijn de meest voorkomende opstellingen in de meest voorkomende kleuren. Hier in wit afgebeeld maar leverbaar in 9 super mooie kleuren. 

Hoge kwaliteit, advies van een expert, voordelige prijs!

Blok 6 ZL FR
BLOK 2 FR
Blok 4 ZL FR
Blok 5 ZL FR