LUCCA CARBON BASIS

Industriële keukens

Industriële keukens zijn er voor de zwoegers en zweters. Mensen die het niet zo nauw hebben met de regeltjes. Thuiskoks die geen recepten hoeven volgen, maar liever zelf de mouwen opstropen. Stap voor stap een kookboek volgen? Niets voor jou. Die culinaire hoogstandjes zijn voor jou lossepolswerk! In jouw industriële thuisfront kook en borrel je in de authentieke sfeer van een oud gebouw. Eigentijds, eigenzinnig en stiekem een tikkie eigenaardig.

Keukens met een stoer karakter

Wonen en koken in de unieke sfeer van een oude fabriek. Van geraffineerde chef-koks tot fulltime magnetronbedieners: de industriële keuken is overal in trek. Ervaar de nijverheid van vroeger en breng de ambacht terug in jouw keuken. Geef ‘m persoonlijkheid met hoge plafonds en fraaie blikvangers. Grove materialen zoals beton, roestvrijstaal en ruw hout creëren een robuuste kookruimte met een stoer karakter. Combineer dat met natuurlijke kleuren en je hebt een industriële keuken om bij weg te dromen.

Industriële keukens met inbouwapparatuur

Industriële keukens zijn authentiek. Veel robuuste elementen, stoere materialen en donkere kleuren dragen bij aan de bedrijvige sfeer. Maar ze hebben ook een karakteristiek modern tintje; zonder moderne keukenapparatuur geen geslaagde industriële keuken. Zo zijn apparaten met zwart, hout of metaal vaak welkome toevoegingen. Zwart steekt mooi af tegen houtkleuren en geeft keukenapparatuur meer body. Een mooie zwarte keukenkraan plus spoelbak is bijvoorbeeld een solide en veelgekozen optie in de industriële keuken.

Ontwerp Zonder Titel
Inbouwapparatuur

Accessoires voor een complete keuken

Maak je keuken helemaal af met industriële accessoires. Denk aan zwarte metalen tafelpoten of houten handgrepen. Of verrijk de ruimte met zware fabriekslampen aan een hoog betonnen plafond. Industriële ruimtes gaan namelijk goed samen met objecten die meteen in het oog springen zodra je de ruimte binnenloopt. Met de juiste accessoires geef je dat historische uiterlijk een nieuwerwets vleugje.

Keukens in verschillende stijlen

Een kook- en leefruimte hoeft er natuurlijk niet altijd de sfeer te hebben van een oude fabriekshal. Maar misschien heb je wel je zinnen gezet op stoer en robuust. Kijk dan ook eens bij onze moderne of greeploze keukens. Of doe het helemaal anders en ga voor een landelijke sfeer. Zit je vast aan een wat krapper budget? Neem een kijkje bij onze budget keukens. Op de keukenpagina vind je altijd een breed en divers assortiment.

Kleuren&Materialen

Ontwerp je eigen industriële keuken

Alvast digitaal rondlopen in je industriële nirwana? EZKitchen maakt het mogelijk! Gebruik onze 3D Keukenplanner om je keukendroom online te verwezenlijken. Maak een opstelling die perfect past in jouw woning. Gebruik industriële materialen en kies daar natuurlijk gekleurde kasten en lades bij. Haal de binnenhuisarchitect in jezelf naar boven en ontwerp je eigen industriële keuken.

Inbouwapparatuur

Videocall met een keukenadviseur

Meer inspiratie nodig? Een van onze keukenadviseurs helpt je op weg. Via een videocall praten we je bij over de laatste trends op keukengebied en alle mogelijkheden voor jouw woning. Weinig ruimte om mee te werken? Benieuwd of jouw specifieke wensen niet te hoog gegrepen zijn? Voor professioneel advies hoef je je huis niet uit. Plan een videocall in en een ruimervaren keukenkenner vertelt je alles wat je nodig hebt.