Kitchen Design Software Render

Landelijke keukens

Een landelijke keuken ouderwets? Zeker niet! In een kookvertrek met een rustieke inrichting ervaar je de nostalgie. Warme kleuren geven je het vertrouwde gevoel van thuiskomen in je eigen keuken. Typisch aan keukens met een landelijk karakter zijn natuurlijke materialen. Hout mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook koperen en gouden accenten zie je vaak terug. Hoeft het voor jou niet allemaal zo strak en trendy? Bij EZKitchen vind je altijd een landelijke keuken die past bij jouw smaak en budget.

Gevoel van thuis

Vroeger was de keuken nog puur en alleen bedoeld om eten in te bereiden. Vandaag de dag is dat heel anders. De keuken is in korte tijd gepromoveerd tot volwaardige leefruimte. Een plek om gezellig samen te komen. Om te borrelen en bij te kletsen, de dag door te nemen en de thuiskok uit te hangen. Waar ontbijt, lunch, diner en hapjes niet alleen tot stand komen, maar ook genuttigd worden. Het uiterlijk van je keuken mag natuurlijk niet achterblijven. Zoals iedere leefruimte moet ie warm aanvoelen, een gevoel van thuis geven. Een keuken met een landelijk karakter past perfect in dat plaatje.

Een plek waar geleefd wordt

In een landelijke keuken hoeft alles niet strak en modern te zijn. De sfeer is voor jou veel belangrijker! De keuken is immers een plek waar geleefd wordt. Waar de potten en pannen in het zicht hangen en planken tegen de achterwand staan. Met genoeg ruimte om je mooiste kookboeken uit te stallen. En ook voor je kruidencollectie en weckpotjes is plek. In een landelijke keuken mag het allemaal gezien worden! Plak sierlijke tegels tegen de achterwand voor een huiselijke look. En maak je keuken compleet met een dik stenen werkblad.

Kleuren&Materialen
Inbouwapparatuur

Een landelijke keuken inrichten

Trek dat landelijke gevoel van je keuken door in de accessoires die je kiest. Combineer dat met moderne inbouwapparatuur en maak je de ruimte helemaal af. Wij tekenen een landelijke keuken bijvoorbeeld vaak met een groot fornuis met echte bakoven. Dat vormt zo het middelpunt van de belangstelling. Een echte blikvanger dus! Vaak gebruiken we natuurlijke en pastelkleuren, denk aan magnolia en antraciet. Of we combineren houttinten met wit, misschien wel de meest gekozen kleurencombinatie voor een landelijke keuken.

Ik wil een landelijke keuken!

Sta je te popelen om jouw landelijke oord binnen te lopen? Met onze 3D Keukenplanner maak je alvast een digitaal ontwerp. Kies een opstelling en stel een warm kleurenpallet samen. Creëer een landelijke sfeer, bijvoorbeeld met houten keukenkasten, en richt de ruimte in zoals jij dat wilt. Leg je plannen vervolgens voor aan een keukenadviseur. Op afstand helpen we je graag. Plan een afspraak in voor een videocall en maak die plannen voor een nieuwe keuken concreet!

Kleuren&Materialen