Keuken

Uniek en tijdloos

Iedere moderne keuken is weer compleet anders. Ga jij bijvoorbeeld voor die stoere zwarte keuken? Of kies je juist voor elegant wit? Zo extreem hoeft het natuurlijk niet. Ook moderne keukens met warmere kleuren zijn populair. In een hippe keuken heb je vaak lekker veel ruimte. Veel vrijstaande elementen, apparatuur die mooi is weggewerkt en weinig decoratie. Heb je iets minder plek? Misschien is een moderne hoekkeuken wel iets voor jou! Bekijk hieronder onze collectie moderne keukens.

Moderne keukens voor moderne mensen

Een keuken weerspiegelt de mensen die er leven en koken. Moderne keukens zijn er voor de praktisch doeners, de sporters en gezonde eters. Mensen die goed voor zichzelf willen blijven zorgen. Die houden van een beetje orde. Daar hoort een minimalistische keuken bij, zonder veel poespas. Een kookruimte waar snel een gezonde maaltijd kan worden bereid. Maar ook ruim genoeg om er met het hele gezin uitgebreid te kokkerellen. Ook voor de moderne mens hebben wij de ideale keuken.

Kleuren en materialen

Kleuren en materialen bepalen grotendeels de sfeer in een keuken. Wit of zwart voeren vaak de boventoon in een trendy kookvertrek. Maar ook natuurlijke kleuren of juist knalrode of felgele accenten passen hier goed. Hoogglans of massief houten keukenfronten en een werkblad van graniet, composiet of rvs doet ook het vaak uitstekend. De nadruk bij het ontwerp ligt op strakke lijnen en symmetrie. Wij tekenen moderne keukens vaak greeploos of met een greep die boven op het front ligt. Hoekige fronten, zonder kaders of andere tierelantijntjes dus.

Kleuren&Materialen
Inbouwapparatuur

Inbouwapparatuur voor moderne keukens

In een moderne keuken mag de juiste inbouwapparatuur niet ontbreken. Denk aan technische snufjes als een kokendwaterkraan van Quooker of kookplaat met geïntegreerde afzuigkap. Apparaten in een moderne keuken zijn vaak minimalistisch en helemaal in lijn met de sfeer van de ruimte. Stijlvol vormgegeven en mooi geïntegreerd. Met slimme bediening en superhandige functies. Vooral zwarte inbouwapparatuur zien we vaak terug en is een ware toevoeging aan jouw moderne keuken.

Moderne keukens met kookeiland

Typisch voor hedendaagse keukens is een kookeiland. Een centraal punt dat de ruimte een exclusieve sfeer geeft. Zo’n eilandkeuken kun je op ontelbare manieren inrichten. Wat dacht je van een slank eiland dat dient als bar om aan te borrelen? Of misschien eentje inclusief kookplaat en spoelbak, zodat je middenin je keuken staat te koken. Een kookeiland is niet alleen praktisch; het geeft je keuken meteen een strakke, moderne uitstraling.

Keuken Met Kookeiland

Modern iets voor jou?

Benieuwd hoe een moderne keuken in jouw woning staat? Ontwerp ‘m zelf! De 3D Keukenplanner is een handige online tool waarmee je van begin tot eind je complete keuken kunt vormgeven. Weet je al precies hoe jouw moderne keuken eruit moet zien, maar kun je nog wel wat advies gebruiken? Je kunt altijd videobellen met een keukenadviseur! We voorzien je van handige tips en belangrijke informatie voor je nieuwe keuken. Gewoon lekker gemakkelijk online.