5 beste keuken koop tips

Een nieuwe keuken kopen

Eindelijk is het zover. Je hebt een nieuw huis gekocht of je gaat je huidige woning verbouwen. 1 van de grootste aankopen is toch wel de keuken. Je gaat met alle goede moed op pad en komt dan in een soort van oerwoud terecht. De ene aanbieding na de andere vliegen om je oren en de meeste verkopers dringen zich vreselijk aan je op.

In dit artikel willen we je 5 tips geven om de beste keuken te kopen.

De 5 beste tips bij het kopen van een keuken.

Top 5 Tips For Your Car Tyres

TIP 1:
Kies een leverancier die lid is van het CBW

Bij een keuken gaat nog wel eens wat mis. Vaak zijn het kleine foutjes die een keukenleverancier gemakkelijk kan oplossen, maar soms zijn de problemen groter. Een keukenwinkel die lid is van het CBW dient zich te houden aan de regels die zij voorschrijven. Hierdoor kun jij als klant altijd naar een speciale geschillencommissie. De keuken leverancier is gehouden aan de uitspraak die deze commissie doet.

TIP 2:
Koop een keuken en geen korting

De keukenwereld kenmerkt zich door mega kortingen. Je kent ze vast wel: hele keukens half geld of 5 apparaten gratis. Onthoudt dat uiteindelijk alleen de eindprijs belangrijk is. Wanneer de korting op apparatuur hoog is zal waarschijnlijk het kastwerk te duur zijn. Je leest bij onze veel gestelde vragen dat EZKitchen niet doet aan handjeklap. Wij berekenen onze keukens netto. Dat betekend voor iedereen duidelijkheid. Op internet is er geen plaats voor een schimmig prijsbeleid. 

TIP 3:
Vraag een gespecificeerde offerte van de keuken.

De meeste offertes die men in de keuken wereld afgeeft zijn vaag, Een eindbedrag of productgroep geprijsd. Zo kan je niet vergelijken. Vraag aan je leverancier een offerte waarop alle verschillende onderdelen staan geprijsd. Zo weet je ook of die ‘zogenaamde’ korting op alle onderdelen van de keuken klopt.  

TIP 4:
Beslis niet gelijk!

De meeste showrooms vragen je gelijk te beslissen over de aankoop van je nieuwe keuken. Doe dit alleen als je er 100% zeker van bent. Ons advies is er even over na te denken. Trek jezelf terug uit de sfeer van de showroom en zorg ervoor dat je alles goed overdenkt. Een keuken kopen is niet iets wat je in een middagje gedaan moet hebben. Onthoudt dat de meeste keukenwinkels er hun vak van hebben gemaakt om jou in de watten te leggen

TIP 5:
Geniet van het kopen van een keuken.

Een keuken kopen moet ook gewoon leuk zijn. Je moet dus ook gewoon genieten van het proces.