Illustratie Over Ons (Ezkitchen)

Over ons

Hi, wij zijn EZKitchen: de eerste online keukenzaak van Nederland. Opgericht door twee broers die de keukenmarkt drastisch willen veranderen. In een maatschappij waar steeds meer op afstand gebeurt, vonden wij de oplossing voor het kopen van een keuken. Van tekenen tot berekenen, bij EZKitchen gebeurt het allemaal online. Geen zorgen, we zijn gewoon jouw vertrouwde keukenpartner. Met topkwaliteit keukens, een berg aan ervaring in huis en superservice zoals je mag verwachten van een keukenzaak.

  • online keukenzaak
  • easy een keuken kopen
  • je eigen kookruimte ontwerpen
  • advies op afstand via een videocall

Eerste online keukenwinkel

Het kopen van een keuken kon wel wat easier, vonden wij. Als online keukenspecialist brengen we de showroomervaring daarom als eerste bij je thuis. Bij EZKitchen kun je jouw nieuwe droomkeuken online samenstellen en ontwerpen. Op afstand dus, maar zeker niet onpersoonlijk! Via een videocall geven we je advies over alle in en outs van jouw toekomstige keuken. En met transparante offertes weet je altijd precies hoeveel je per onderdeel betaalt. Geen handjeklap of intimiderende showroomverkopers; dit is easy een nieuwe keuken kopen.

Videocall met een keukenadviseur

Bij een nieuw kookvertrek komt heel wat kijken. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor! Ook voor advies hoef je je huis niet uit. Eén van onze keukenadviseurs kan niet wachten om je via een videocall te woord te staan. En heb je toch liever dat iemand langskomt? Dan regelen we dat gewoon! Onze ervaren adviseurs gaan graag met je aan de slag. We doen er alles aan om jou zo snel mogelijk die nieuwe gloednieuwe droomkeuken te bezorgen!

Top
Cropped Favicon 1

Samenwerking met Küchentreff

EZKitchen werkt vanaf de oprichting samen met Küchentreff. Deze inkooporganisatie is een samenwerking van verschillende bedrijven werkzaam in de keukenbranche. Dankzij dit samenwerkingsverband kunnen wij van EZKitchen breed inkopen en een goede prijs- kwaliteitsverhouding bieden. Daarom is Küchentreff voor ons een partner waar we op kunnen bouwen.

Je eigen keuken ontwerpen

Bij EZKitchen ontwerp je in een handomdraai je eigen keuken. Volledig in jouw stijl, van warm en rustiek tot strak en greeploos. Compleet voorzien van accessoires en apparatuur die de ruimte helemaal afmaken. Geef vorm aan jouw wildste keukenideeën. Wandel digitaal rond in je toekomstige cuisine met onze 3D Keukenplanner. Kies een gaaf kleurenpallet en bepaal de optimale inrichting. Voor je het weet is de keuken van jouw dromen een realiteit!

Webp.Net Resizeimage