EZKitchen

Veelgestelde vragen

Top

VEELGESTELDE VRAGEN

EZKitchen is online maar niet ver weg. We kunnen ons voorstellen dat het kopen van een keuken geen alledaagse bezigheid is. Daardoor heb je waarschijnlijk veel vragen. We hebben de meest gestelde keuken vragen hieronder op een rijtje gezet. Als jouw vraag er niet tussen staat dan kan je ons natuurlijk altijd een bericht sturen of op een andere manier ons bereiken. Je vind hier alle gegevens van EZKitchen. 

Hoe bestel je een keuken bij EZKitchen.NL?

Dat beslis je helemaal zelf. We kunnen bij je thuis komen en daar je droomkeuken tekenen of je maakt een afspraak voor een videocall met 1 van onze keukenspecialisten.

Welke keukens leveren jullie?

EZKitchen heeft 2 keukenleveranciers. Wij werken met Nobilia en DKG Keukens. Noblia is de grootste leverancier van keukens in Europa. DKG Keukens is de Nederlandse keukenleverancier. We kunnen dus leveren wat je in de meeste showrooms van Nederland ziet staan.

In welke kleuren of materialen kan mijn keuken geleverd worden?

De keukens kunnen in heel veel kleuren en materialen geleverd worden. De keuze is wat dat betreft oneindig. Je ziet hier een aantal prachtige keukens opgesteld. Je kunt uiteraard je keukencoach vragen naar alle mogelijkheden. Maak daarvoor hier een afspraak.

Wat is de levertijd van jullie keukens?

De levertijd van een keuken verschild per keuken. Je kunt er over het algemeen vanuit gaan dat je keuken in 12 weken geleverd wordt. Dit kan met ons Snel en Gemakkelijk assortiment natuurlijk veel sneller.

Waarom is EZKitchen.nl zoveel goedkoper dan de gemiddelde andere keukenwinkel?

EZKitchen is een online winkel. We hebben geen dure showrooms en kunnen daarom veel kosten besparen. Wij hebben als doel het kopen van een keuken EASY te maken. Hiervoor hanteren we ook vaste prijzen met een gezonde marge.

Kan ik onderhandelen over de prijs van een keuken?

Hierin willen we duidelijk zijn. NEE! EZKitchen heeft als doel het kopen van een keuken EASY te maken. Hiervoor hanteren we netto prijzen. Geen handjeklap en onderhandelen dus. Gewoon een eerlijke prijs voor de producten die je koopt. Ook transparant trouwens. Wij doen niet aan ondoorzichtige offertes. Alles wordt duidelijk geprijsd. Je ziet dus hoeveel geld je betaald voor elk onderdeel van de keuken. Dat maakt het allemaal volledig transparant.

Hoe kan ik EZKitchen bereiken?

EZKitchen is bereikbaar! 6 dagen per week van 10:00 tot 20:00uur. Bereikbaarheid vinden wij enorm belangrijk. Je kunt ons bellen, appen, mailen of via de website een bericht sturen. Klik hier voor alle mogelijkheden

Hebben jullie ook een showroom?

Nee, wij hebben geen traditionele showroom. Je kunt dus bij ons niet keukens komen kijken. Maarre, heb je er nog niet genoeg gezien? Jouw persoonlijke keuken staat niet in de showroom maar wordt getekend door een keukenspecialist. Dat doen wij ook! Je hoeft er de deur niet meer voor uit. Maak hier een afspraak om jouw droomkeuken te laten tekenen. EZKitchen opent binnenkort haar eerste Experience Center. In deze ruimtes kun je de kwaliteit van de keukens zelf ervaren. Hou de website in de gaten. De inmeter van jouw nieuwe keuken zal ook voorbeelden van de fronten en het werkblad meenemen.  

Mijn keukendeurtje is kapot. Kan ik ook losse onderdelen bestellen?

We willen je graag helpen. We kunnen alleen niet alles los leveren. Stuur een mail naar verkoop@ezkitchen.nl en beschrijf het onderdeel in de mail. Voeg een foto toe, dat helpt vaak bij het onderzoeken van het probleem.

Wat zijn de bezorgkosten van EZKitchen?

De levering van een complete keuken kost 295 euro. Je vind deze kosten terug op je offerte. Voor losse onderdelen gelden andere tarieven. Vraag dit aan je keukenspecialist.

Welke merken apparatuur kan ik kopen bij EZKitchen?

In principe kunnen wij alles leveren. Wij werken graag samen met ATAG, ETNA, PELGRIM, BEKO of QUOOKER. Je kunt hier meer lezen over deze merken.

Kan ik ook afhalen bij EZKitchen.

EZKitchen wil het jou graag gemakkelijk maken. We willen je dus op alle mogelijke manieren helpen. Het transport van een keuken is vakwerk. We adviseren je dit dus ook altijd te laten uitvoeren door vakmensen. Afhalen is echter bij hoge uitzondering wel mogelijk.